Την επόμενη εβδομάδα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος απαντώντας στα όσα του καταλόγισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Για χονδροειδή ψέματα, ανακρίβειες και προκλήσεις κάνει λόγο ο «Mr Mig» μέσω γραπτής δήλωσης που έδωσε στη δημοσιότητα.

Δέκα μήνες έχει να τοποθετηθεί ο μέτοχος του Παναθηναϊκού, αφού: «Θεωρούσα ότι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν κάνουν καλό στην ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση - δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Τα όσα γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τις προθέσεις μου ή τις ενέργειές μου για τον Παναθηναϊκό, είναι είτε μυθεύματα είτε υποθέσεις και εικασίες. Από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχω κάνει καμία τοποθέτηση επί των θεμάτων του Παναθηναϊκού, επειδή θεώρησα ότι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν είχαν πλέον κανένα νόημα και δεν βοηθούσαν το Σύλλογο. Για τους ίδιους λόγους δεν απάντησα ούτε στις προκλήσεις ούτε στα χονδροειδή ψέματα που με αφορούσαν θεωρώντας ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού ήταν πάνω από το προσωπικό μου.

Όμως οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώνουν να τοποθετηθώ. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων αυτής της εβδομάδας, την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθώ σε Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!