Μία ακόμη νίκη της Red Bull θέλει ο Μαρκ Γουέμπερ, δεδομένου ότι στο εν λόγω χρονικό σημείο του πρωταθλήματος, αυτό θα αποτελούσε ψυχολογικό πλήγμα για τους αντιπάλους τους. Το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 συνεχίζεται στην πίστα της Μόντσα το προσεχές σαββατοκύριακο (10-11/9) και οι «κόκκινοι ταύροι» θέλουν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

«Η McLaren και η Ferrari θα έρθουν στην Ιταλία, έχοντας στο μυαλό τους πως εκεί θα έχουν μία καλή ευκαιρία να μας κερδίσουν. Έτσι αν καταφέρουμε να έχουμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα, θα είναι σαν αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο «σαν να έχουμε κερδίσει έξι βαθμούς». Μία νίκη δεν θα μας βοηθήσει μόνο μαθηματικά, αλλά θα είναι ψυχολογικό πλήγμα για τους υπόλοιπους», ήταν τα λόγια του Μαρκ Γουέμπερ.

Ωστόσο, ο Αυστραλός πιλότος δεν φαίνεται να έχει παρατήσει το «κυνήγι» του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Φέτελ.

«Ακόμη βρίσκομαι στη μάχη με τον Σεμπ, αν και είμαι αρκετά πίσω από αυτόν στη δεύτερη θέση, για αυτό δεν θα είναι καλό για μένα να κερδίσει στην Μόντσα, αλλά για την ομάδα αυτό θα είναι υπέροχο», συμπλήρωσε ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων».

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!