Εντός της ημέρας θα φτάσει ο Χαμπίμπ Μπαμόγκο στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Ο 29χρονος στράικερ αναμένεται να υπογράψει σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια», τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης τους.

Οι νεοφώτιστοι θα περιμένουν πλέον για το ενδεχόμενο να μείνουν ελεύθεροι παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου ή την Καβάλα για να προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους.

Εν τω μεταξύ, η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε μια σειρά πρωτοβουλιών πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα για την καταπολέμηση της βίας και την ύπαρξη γιορτινής ατμόσφαιρας στο γήπεδο.

* Από αύριο θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο