Απόλυτα σύμφωνο αφήνει και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το θέμα που έχει τεθεί επί τάπητος για το ενδεχόμενο μείωσης των εθνικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών.

Ένας παίκτης μπορεί να χρειαστεί να φύγει από την ομάδα του 11 φορές μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο για υποχρεώσεις με την εθνική του, γεγονός που δυσαρεστεί ιδιαίτερα τους συλλόγους.

Σε πρώτη φάση όλες οι πλευρές πιστεύουν ότι θα πρέπει οι διεθνείς αγώνες να μειωθούν και στην ίδια γραμμή πλεύσης βρίσκεται και ο Φέργκιουσον:

«Πάντα λέγαμε ότι υπήρχαν πολλά παιχνίδια σε εθνικό επίπεδο. Υπήρχαν συνεχώς αντεγκλήσεις. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη. Υπάρχουν και το Κόπα Αμέρικα, το Κόπα Άσια, το Κόπα Άφρικα. Κάποιες ομάδες χάνουν παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι. Είτε εν μέσω της σεζόν, είτε εν μέσω προετοιμασίας».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»