Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάνιελ Άλβες στη Λίβερπουλ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Σεβίλλης είναι γνωστό πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους Κυπελλούχους Αγγλίας, ωστόσο οι δύο σύλλογοι δεν τα έβρισκαν μέχρι στιγμής στον οικονομικό τομέα.
Τώρα ο μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Ροντρίγκες Μπαστέρ, δηλώνει πως η διαφορά πλέον είναι μικρή: «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε τελειώσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Νομίζω ότι θα υπάρξει λύση μέσα στις επόμενες μέρες, αφού η διαφορά στα χρήματα είναι πολύ μικρή».
Οι πληροφορίες λένε πως η Σεβίλλη θα παραχωρήσει τελικά τον 23χρονο παίκτη έναντι 10 εκ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Άλβες με τη Λίβερπουλ θα έχει πενταετή διάρκεια.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος