«Πονοκέφαλο» στον Ερνέστο Βαλβέρδε προκαλούν οι… πόνοι του Φράνκο Κοστάντσο!

Οι ενοχλήσεις (από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΟΦΗ) ταλαιπωρούν ακόμα τον Αργεντινό γκολκίπερ, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί το Σάββατο και να θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κοστάντσο στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο τον ανάγκασε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παρέπεμψε, δε, για πιο σαφή συμπεράσματα -σχετικά με το αν θα προλάβει το ματς με τους Γάλλους- στην Κυριακή, όταν και η κατάστασή του (όπως και του Γκρμπιτς, που ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο δεξί του πόδι) θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Από το… δελτίο του τελευταίου, πάντως (προς ικανοποίηση του Βαλβέρδε) δείχνει έτοιμος να αφαιρεθεί προσεχώς ο Ιμπαγάσα, που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα (και με μπάλα) και ανέβασε ρυθμούς.

Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΟΦΗ, δε, θα ανεβάσουν ξανά ρυθμούς στην προπόνηση της Κυριακής (είναι προγραμματισμένη για τις 19:00), αφού σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»