Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν και άλλη δουλειά προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.
Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους και να μάθουν τη φιλοσοφία που θέλει ο προπονητής τους.
«Το πρώτο και πιο κοπιαστικό μέρος της προετοιμασίας τελείωσε και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τη φιλοσοφία που θέλει ο κόουτς να έχει η ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε. Αρκεί να μείνουμε όλοι υγιείς», ήταν η δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Λιτόχωρο.