Την υποχρέωσή τους έκαναν και πάλι οι παίκτες του Παναθηναϊκού επικρατώντας 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δείχνοντας ότι στο αγωνιστικό μέρος το μέλλον είναι ευοίωνο.

Πλέον η μπάλα παίζεται στο γήπεδο της διοίκησης αφού άπαντες περιμένουν τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου (13:00), ώστε να μάθουν τις προθέσεις του μετόχου της ομάδας για το μέλλον του συλλόγου, μετά την αδρανοποίηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι οι διοικήσεις δεν παίζουν μπάλα. Με μία μεστή απόδοση πήρε την ουσία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενθαρρύνοντας τους οπαδούς τους που έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στο ρόλο του ηγέτη της ομάδας και τις μεταγραφές των Ζέκα και Τοτσέ να δικαιώνουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επιλογή τους, οι «πράσινοι» δεν προσθέτουν… πονοκεφάλους στην οικογένεια του «τριφυλλιού», η οποία μαστίζεται από τα διοικητικά και κατ’ επέκταση οικονομικά προβλήματα.

Οι ανορθογραφίες των μπακ δεν κατάφεραν να χαλάσουν την καλή εικόνα συνολικά και το 3-1 δίνει το καλύτερο πάτημα ενόψει της συνέχειας. Πλέον το βάρος πέφτει στην πλευρά των διοικούντων για να αποδείξουν ότι και αυτοί μπορούν να παίξουν… καλή μπάλα.

«Ανοίγει» τα χαρτιά του ο Βγενόπουλος

Στις 13:00, όταν θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα «ανοίξει» τα χαρτιά τους όσον αφορά τα πλάνα του για το μέλλον του συλλόγου, όντας πλέον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, μετά την αδρανοποίηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο MrMIG αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε όσα του καταλόγισε ο Τζίγκερ κατά τη διάρκεια της δικής του συνέντευξης, αλλά θα κληθεί και να δώσει λύση, ώστε να δικαιώσει όσους ήθελαν την απομάκρυνση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ομάδα.

Πάντως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να ζητήσει ομοψυχία μεταξύ των μετόχων και συνολική οικονομική βοήθεια, ώστε να βγάλουν η χρονιά οι «πράσινοι». Κάτι τέτοιο πάντως δεν αναμένεται να βρει ανταπόκριση από τους υπόλοιπους μετόχους, αφού τόσο ο Νικόλας Πατέρας έχει πει ότι δεν ξαναασχολείται, όσο και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, οι οποίοι έχουν τονίσει ότι πρώτη προτεραιότητά τους είναι το μπάσκετ.

*Με δεμένο το γόνατο και τον αστράγαλο αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Κουίνσι, με την κατάστασή του να εκτιμάται σήμερα.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»