Ο Ισπανος Κάρλος Κλος Γκόμες θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, ενώ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ «άρχοντας» θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς.

Ο Γκόμες έχει «σφυρίξει» και άλλες φορές ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα ήταν στο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε (1-1) αλλά και στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Από την άλλη πλευρά ο Μάζιτς ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ζενίτ την σεζόν 2010-2011 στο «Πετρόφσκι» στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»