Ο Ισπανος Κάρλος Κλος Γκόμες θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, ενώ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ «άρχοντας» θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς.

Ο Γκόμες έχει «σφυρίξει» και άλλες φορές ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα ήταν στο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε (1-1) αλλά και στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Από την άλλη πλευρά ο Μάζιτς ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ζενίτ την σεζόν 2010-2011 στο «Πετρόφσκι» στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»