Καθησυχαστικά ήταν τα νέα από τους τραυματίες Μιλοβάνοβιτς και Κρικβέλια για τον Τάκη Λεμονή. Ο πρώτος, αν και τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν ένιωσε καμία ενόχληση ενώ ο Γεωργιανός, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τελικά υπέστη κάκωση και από την Τρίτη (13/9) θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Στην σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου, προληπτικά δεν συμμετείχε ο Σάμαρης, ο οποίος σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς από αύριο. Αντίθετα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ συνέχισε την θεραπεία του.

Η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα ξεκινήσει αύριο (13/9) αφού οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία και ο Τάκης Λεμονής έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»