Να απαλύνει τις πληγές 60 παιδιών από την Ιαπωνία, τα οποία έζησαν το φονικό σεισμό και το τσουνάμι, τον περασμένο Μάρτιο, θέλει ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο πιλότος της Sauber προσκάλεσε τα παιδιά να παρακολουθήσουν από κοντά το γκραν πρι στην πίστα της Σουζούκα (9/10).

«Ελπίζω τα παιδιά από το Μινάμι- Σόμα, να περάσουν ένα διασκεδαστικό τριήμερο. Επιβεβαιώνω πως θα τα προσέξουμε όσον αφορά στο ταξίδι τους, αλλά και τις παροχές διαμονής τους. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, αλλά και για το τραγούδι τους, το οποίο αναφέρεται στην Ιαπωνία», ήταν τα λόγια του Κομπαγιάσι.

Ο Ιάπωνας επίσης ανακοίνωσε πως το εν λόγω γκραν πρι, το μονοθέσιο του θα φέρει το μήνυμα: «Οι ευχές μας ας βοηθήσουν τους κατοίκους της Ιαπωνίας».

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!