Απόφαση δικαίωσης για τη Σιόν έβγαλε δικαστήριο της Ελβετίας και πλέον η ομάδα μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή της στο Europa League.

Σύμφωνα με τη “LeMatin” εκδικάστηκε υπέρ του προέδρου, Κριστιάν Κονσταντέν, τη διαμάχη με την Αλ Αχλί αναφορικά με την απόκτηση του τερματοφύλακα Ελ-Χανταρί και το γεγονός ότι τον πλησίασε με παράνομο τρόπο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζουν βαλίτσες οι ποδοσφαιριστές της για Μαδρίτη, ώστε να αγωνιστούν την Πέμπτη κόντρα στην Ατλέτικο.

Βέβαια, απομένει και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, για το αν θα επιτρέψει στη Σιόν να πάρει πίσω τη θέση της ή να διατηρήσει τη Σέλτικ στη διοργάνωση, με τους Σκωτσέζους, επίσης, να έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια για Ισπανία.

Πάντως η προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια δεν αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, ενώ η Σιόν είχε χάσει την υπόθεση τόσο στη FIFA, όσο και σε UEFA, CAS και Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού