Μία μάχη ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα την παρούσα χρονική στιγμή και μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών ξεφεύγει από τα ευρωπαϊκά πλαίσιο, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Μπαρτσελόνα και Μίλαν κοντράρονται απόψε στο «Καμπ Νου» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο η Μίλαν είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους. Το συγκεκριμένο ματς θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως “Παγκόσμιο Ντέρμπι”. Είναι πολύ σπουδαίο να ξεκινάς το Champions League με ένα παιχνίδι σαν κι αυτό. Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές γιορτές» εξήγησε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας, μιλώντας στην “Gazzetta dello Sport”.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο