Στόχος του ΚΑΟΔ δεν είναι μόνο η παραμονή, αλλά η καταξίωση στην Α1, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Ο νέος προπονητής των Δραμινών τόνισε πως οι πρώτες εντυπώσεις που είχε από την ομάδα είναι κάτι παραπάνω από θετικές, καθώς διαθέτει καλή διοίκηση και έναν εξαιρετικό πρόεδρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης στο sepk.gr:

Για την συνεργασία του με τον ΚΑΟΔ: «Από την πρώτη στιγμή είδα ότι πρόκειται για μία ομάδα νοικοκυρεμένη, με καλή διοίκηση και εξαιρετικό πρόεδρο. Έχει δυναμική, κόσμο και ιστορία. Πριν από δέκα χρόνια φτάσαμε κοντά να αναλάβω την ομάδα, όμως η συνεργασία τώρα ευοδώθηκε. Χάσαμε σημαντικό χρόνο για να χτιστεί η ομάδα, όμως υπάρχει διάθεση και σύμπνοια για να φτιαχτεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Γενικότερα οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές, καθώς οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Η πόλη δείχνει την αγάπη της κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη».

Για τους στόχους της ομάδας στην επιστροφή της στην Α1: «Κάθε νεοφώτιστη ομάδα πρέπει να έχει σαν στόχο τη παραμονή. Εγώ περιμένω πρώτα η ομάδα να κλείσει το ρόστερ για να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα. Στο μυαλό μου, πάντως έχω τη δημιουργία μίας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα έχει σαν στόχο να πάει όσο καλύτερα και ψηλότερα γίνεται. Θέλω να καταξιωθούμε στην Α1. Είναι βασικό να σταθούμε στα πόδια μας και να σωθούμε γρήγορα».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Τώρα τα κάνουμε όλα ταχύρυθμα. Προσπαθούμε να δούμε τι διαθέσιμο υπάρχει στην αγορά το οποίο να είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα καλή που θα τη χαίρεται ο κόσμος και θα είναι περήφανος που εκπροσωπεί την πόλη του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι