Τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν οι διοικούντες το τηλεοπτικό κανάλι TF1 δεν έφερε τελικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ την Τρίτη.

Μόλις 4.9 εκατομμύρια Γάλλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, λιγότεροι από τα 6.2 εκατομμύρια του Αλβανία-Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά και του αρνητικού ρεκόρ των περσινών αναμετρήσεων Λιόν-Μπενφίκα και Σάλκε-Λιόν, που ήταν μόλις 5 εκατομμύρια τηλεθεατές.


«Δεν είναι καλό σημάδι αυτό, ελπίζουμε να διορθωθεί αυτή η ανορθογραφία στο μέλλον» είπε ο Φρανσουά Πελισιέ, διευθυντής του αθλητικού προγράμματος του TF1, ο οποίος έφερε ως αντιπαραβολή το Άγιαξ-Λιόν, το οποίο ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια τηλεθεατές.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο