Μία φορά είχε την ευκαιρία ο Μίκαελ Σουμάχερ να οδηγήσει, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά και αυτό φαίνεται πως έπιασε απροετοίμαστους τους υπόλοιπους πιλότους. Ύστερα από τα σχόλια των Χάμιλτον, Γουέμπερ και Γούιτμαρς, ήρθε και η σειρά του
Μπάτον να… στάξει φαρμάκι.

«Άλλαξε γραμμή από αριστερά στα δεξιά, κάτι που δεν νομίζω ότι έγινε με τον σωστό τρόπο. Μία κίνηση επιτρέπεται. Ίσως να έχει χάσει τη μνήμη του», ήταν τα… καρφιά του Μπάτον.

Στον αντίποδα, με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σουμάχερ για τον Βρετανό, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο.

«Ακόμη και αν βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από την κορυφαία του απόδοση, είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο», τόνισε ο Γερμανός, ο οποίος μάλλον δεν θα είχε πληροφορηθεί για τα πικρόχολα σχόλια.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube