Έτρεξε, πάλεψε, σκόραρε, έδωσε ασίστ.

Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έκανε τα «πάντα», αλλά τελικά δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Λάτσιο στη νίκη (2-2) κόντρα στην Βασλούι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σημείωσε πολύ σημαντική νίκη (0-2) κόντρα στην Ζυρίχη ξεκινώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Europa League

Λάτσιο- Βασλούι 2-2
(35’ πεν Σισέ, 71’ Σκούλι- 59’, 63’ πεν Γουέσλεϊ)

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο τον αγώνα. Ο Σισέ, χωρίς να έχει την παρέα του Κλόζε στην επίθεση, άνοιξε το σκορ στο 35΄εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπρόκι. Και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά για τους γηπεδούχους, δύο γρήγορα γκολ του Γουέσλεΐ (59', 63') έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και πάγωσε το «Ολίμπικο». Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού «μίλησε» και πάλι. Ξεκινώντας από δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε σέντρα στο κεφάλι του Σκούλι, με τον τελευταίο να ισοφαρίζει και να γράφει το τελικό 2-2.



Ζυρίχη-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2
(4’ Ινσούα, 21’ Βαν Βόλφσβινκελ)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη πίεση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Europa League. Tα «λιοντάρια» προηγήθηκαν μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Ινσούα έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω και έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Ζυρίχη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με 2 γκολ πίσω στο σκορ. Ο Ινσούα αυτή τη φορά ανέλαβε ρόλο δημιουργού και έδωσε έτοιμο γκολ στο Βαν Βόλφσβινκελ. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως μοναδικό στόχο να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Το κατάφεραν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανέναν κίνδυνο. Έτσι το 0-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.




Βαθμολογία 4ου ομίλου:

Σπόρτινγκ 3
Βασλούι 1
Λάτσιο 1
Ζυρίχη 0

Επόμενη (2η) αγωνιστική:

Βασλούι- Ζυρίχη
Σπόρτινγκ- Λάτσιο

Κώστας Γιαννόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube