Με νίκη ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική σεζόν ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση της Μπόρατς με 89-72. Το ματς διεξήχθη στο Τσάτσακ, ιδιαίτερη πατρίδα του Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης ήταν κατάμεστο με τον κόσμο να αποθεώνει τον Σέρβο τεχνικό.

Μάλιστα ο «Ζοτς» τιμήθηκε από τους γηπεδούχους, όπως επίσης ο νυν αρχηγός των «πράσινων», Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και ο πρώην, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Στίβεν Σμιθ ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, αλλά και από τον Λόγκαν με 19.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα ταξιδέψουν με προορισμό το Βελιγράδι, ενώ την Κυριακή στις 19:30 θα τεθούν αντιμέτωποι με την Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σαντ.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη βάση του το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης 5, Μπατίστ 2, Καλάθης 4, Μάριτς 2, Τσαρτσαρής 5, Σάτο 9, Λόγκαν 19, Σμιθ 17, Κυρίτσης 8, Καραμαλέγκος 3, Ζούμπος 3, Βουγιούκας 8, Κουκουλάς 2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube