Τη δική του οπτική γωνία στην παρατήρηση του Κωνσταντινέα «στο επόμενο σκληρό φάουλ θα σε βγάλω εκτός», όπως υποστήριξε ότι είπε ο Μεσσήνιος ρέφερι, έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας μετά το 2-1 επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

«Τον ευχαριστώ! Με κάτι τέτοια ζεσταίνεσαι, γίνεσαι πιο νευρικός»… εξήγησε ο Ουρουγουανός μέσος του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα φάουλ και ο διαιτητής μου είπε ότι στο επόμενο θα με βγάλει εκτός. Αυτά σε κάνουν να ζεσταίνεσαι παραπάνω να είσαι πιο νευρικός. Να τον ευχαριστήσω που μου το είπε και μου έδωσε περισσότερο κίνητρο για να κερδίσω. Είναι κάποιοι διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όπως ο σημερινός που σε κάνουν να παίζεις πιο ζεστά. Πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό».

Για την σχέση του με τον Εστογιανόφ: «Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε παίξει μαζί στην εθνική και στο τέλος μιλήσαμε λίγο για το παιχνίδι. Για μένα είναι αδερφός. Μακάρι να τον είχαμε μαζί μας στον ΠΑΟΚ».

Για τα διαδοχικά ματς: «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη, ήμασταν λίγο χαλαροί σήμερα και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο».

Για το αν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα ‘ναι σημαντικά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως ναι. Όλα είναι πολύ σημαντικά και ειδικά όταν παίζουμε στο σπίτι μας. Το μόνο που ζητάμε είνανι να έχουμε φέτος ένα δίκαιο πρωτάθλημα και να μη σφυρίζουν εναντίον μας όπως πέρσι. Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις, αλλά πρέπει πάντα να είναι δίκαιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.