Την ύπαρξη πρότασης για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γόντικας με δηλώσεις του μετά από το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε: «Είναι μια πρόταση που θα εξετασθεί εξονυχιστικά».

Νωρίτερα ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε ότι η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου των 15 εκατομμυρίων ευρώ θα προχωρήσει κανονικά.

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, με τα θέματα που είχε θέσει η πλευρά του κ. Βγενόπουλου, η λήξη της παλαιάς αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς πέρασε το προβλεπόμενο διάστημα. Όλα τα άλλα θα προχωρήσουν κανονικά», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»