Προβάδισμα στο πρωτάθλημα έναντι του Champions League έδωσε ο Φρανθίθκο Γέστε.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο πόδι, στο «καυτό» Καραϊσκάκη, αλλά και τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος χαφ στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:

-Σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι;
«Αισθάνομαι καλύτερα, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι μου γι αυτό και δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο ματς».

-Στο επόμενο ματς θεωρείς ότι θα είσαι σε κατάσταση να αγωνιστείς;
«Ναι. Δε νομίζω ότι θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Θέλω πολύ να παίξω στο επόμενο ματς και πιστεύω ότι θα έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου».

-Πώς σου φάνηκε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο; Ο κόσμος έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα με τις φωνές του, έτσι;
«Είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα αυτή στο γήπεδό μας. Πραγματικά ήταν υπέροχοι οι οπαδοί μας και αυτό έχω καταλάβει και στα ματς που έχω δώσει μέχρι στιγμής με την ομάδα».

-Η αλήθεια είναι πάντως, ότι στην πρεμιέρα του Champions League με τη Μαρσέιγ, τους στεναχωρήσατε. Θεωρείς ότι μπορείτε να τους δώσετε χαρά με μια επιτυχία εκτός έδρας στη συνέχεια;
«Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά γι αυτό δουλεύουμε όλοι στην ομάδα. Για να έρθουν οι νίκες. Κοιτάμε τα ματς ένα-ένα και ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι να παίρνουμε τις νίκες στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και στην Ευρώπη».

-Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου από την ομάδα;
«Είναι πολύ καλές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την συμπεριφορά του κόσμου, αλλά και από τη συνεργασία μου με τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς όλοι δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR