… να προβληματίζεται ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά να προκύπτουν αρκετά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα οι Εντζεγκουέλε, Μπουμάλ, Ρότσα και Άντι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως από το ιατρικό επιτελείο δεν εκφράζεται ανησυχία για να απουσιάσουν κόντρα στον ΠΑΣ. Παράλληλα από την προπόνηση της Τρίτης έλειψε και ο Γκόλιας, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Στρατού.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Κυριακής έχει την δική του σημασία για τον Παναιτωλικό, καθώς το αντίστοιχο περσινό είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και είχε στιγματιστεί από το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων. Ο Φουρτάδο, τότε, δεν είχε τηρήσει το fair play και είχε εκμεταλλευτεί μια μπαλιά, πλασάροντας τον Τσενάμο.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε και από την ΕΠΟ, στην αποστολή της Εθνικής Παίδων κλήθηκε ο νεαρός και ταλαντούχος, Βασίλης Μεταξούλης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του EMILEON.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν την «ερυθρόλευκη» εποχή του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»