… να προβληματίζεται ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά να προκύπτουν αρκετά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα οι Εντζεγκουέλε, Μπουμάλ, Ρότσα και Άντι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως από το ιατρικό επιτελείο δεν εκφράζεται ανησυχία για να απουσιάσουν κόντρα στον ΠΑΣ. Παράλληλα από την προπόνηση της Τρίτης έλειψε και ο Γκόλιας, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Στρατού.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Κυριακής έχει την δική του σημασία για τον Παναιτωλικό, καθώς το αντίστοιχο περσινό είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και είχε στιγματιστεί από το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων. Ο Φουρτάδο, τότε, δεν είχε τηρήσει το fair play και είχε εκμεταλλευτεί μια μπαλιά, πλασάροντας τον Τσενάμο.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε και από την ΕΠΟ, στην αποστολή της Εθνικής Παίδων κλήθηκε ο νεαρός και ταλαντούχος, Βασίλης Μεταξούλης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του EMILEON.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»