Ώρες μετρά στον πάγκο της Ίντερ ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μετά και τη χθεσινή ήττα με 3-1 από τη Νοβάρα, που την άφησε με μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι, με σημερινές του δηλώσεις προανήγγειλε την απομάκρυνσή του Ιταλού προπονητή, ο οποίος δεν ήταν παρών στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Αυτή έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του, Μπέπε Μπαρέζι.

«Θα μείνει ο Γκασπερίνι στον πάγκο;», ρωτήθηκε έξω από τα γραφεία του συλλόγου το αφεντικό της Ίντερ και απάντησε: «Δεν νομίζω. Θα δούμε τι θα γίνει στη διάρκεια της ημέρας, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, από όλες τις απόψεις». Ερωτηθείς για το τι δεν του άρεσε στη χθεσινή εικόνα της Ίντερ, απάντησε: «Όταν χάνεις, δεν σου αρέσει τίποτα», ενώ για το αν θεωρεί πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες, είπε: «Όχι, δεν το νομίζω».

Ήδη η… ονοματολογία για το διάδοχο έχει αρχίσει. Ακούγονται από τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τον Ντέλιο Ρόσι, μέχρι τον Βάλτερ Τζένγκα και τον Λουίς Φίγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube