Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπράιτον παρουσιάστηκε ο Κένι Νταλγκλίς.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός είδε τους «κόκκινους» να αποδίδουν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο όταν άνοιξαν το σκορ και πέτυχαν δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με εξαιρετικές αντεπιθέσεις κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήρθε κόντρα σε κάποιον μεγάλο αντίπαλο, αλλά ήταν σημαντικό μιας και είχαν προηγηθεί δύο ήττες.

«Οι παίκτες απέδωσαν καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ. Η ανάπτυξή μας κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική. Δεν γίνεται όμως φυσικά να διατηρήσεις αυτό το ρυθμό επί 90 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλο ένα γκολ και μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και η επιστροφή του Τζέραρντ. Μην ξεχνάμε και το γκολ του Μπέλαμι, το ενενηντάλεπτο του Κόατς και του Ρόμπινσον και την απόδοση του Μάξι Ροντρίγκες», τόνισε ο Νταλγκλίς.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!

Σε «κόκκινο διάβολο» θέλει να μετατρέψει τον Βαν ντε Βεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ