Οι πρώτοι βαθμοί ήρθαν για τον Παναιτωλικό, το καλό ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να αποδίδεται, όμως τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Μπάμπης Τεννές έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα ούτε την Πέμπτη κατάφεραν οι Εντζεγκουέλε, Μπουμάλ και Άντι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο μόνος που προπονήθηκε ήταν ο Ρότσα. Όπως και ο Χάρης Παππάς, ο οποίος υπολογίζεται πλέον, κανονικά.

Η συμμετοχή των τριών βασικών στα άλλα παιχνίδια παικτών είναι πλέον αμφίβολη και ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις που θα καλύψουν τις θέσεις τους. Θυμίζουμε πως ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη και για ηθικούς λόγους. Λόγω των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου άπαντες προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:30 στο EMILEON και θα κρίνει πολλά ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube