Δίχτυα στην Αγγλία ετοιμάζεται να ρίξει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για να ενδυναμώσει το ρόστερ της Ίντερ. Πρώτος στόχος να δέσει η άμυνα και ο Γκάρι Κέιχιλ είναι στην κορυφή της λίστας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπόλτον βρέθηκε το καλοκαίρι κοντά στην Άρσεναλ, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν προσέφεραν τα χρήματα που απαιτούνταν και προτίμησαν τον Περ Μερτεζάκερ.

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ παρέμενε υπαρκτό με τα αγγλικά δημοσιεύματα να προβλέπουν επαναδραστηριοποίηση του Αρσέν Βενγκέρ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τώρα όμως με τα νέα δεδομένα κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο, μιας και υπάρχει αντίπαλος και μάλιστα ισχυρός.

Η διοίκηση των νερατζούρι προτίθεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Ρανιέρι και έτσι οι 15 εκ περίπου λίρες που κοστολογείται ο παίκτης δεν αποτελούν τροχοπέδη στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube