Τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης της Κέρκυρας έθεσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μετά την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 3-0, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ.

«Ξεκινήσαμε καλά και δημιουργήσαμε φάσεις όμως το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε άγχος και πανικό και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κάναμε αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά αλλά ήταν δύσκολο να σπάσουμε την αμυντική γραμμή του Πανιώνιου. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουμε στην έδρα μας και για αυτό είμαι στη διάθεση της διοίκησης. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ η ομάδα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω γιατί το έχουμε δείξει στις προπονήσεις».

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η διοίκηση θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση Μπάντοβιτς, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Σβιντέρσκι

Τσακίρης: «Εκεί που πήγε το ματς έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ - Έχουν δοθεί 6 πέναλτι φέτος σαν του Γιόβιτς»

Νικολακόπουλος: «Ο Αντρέ Λουίζ δίνει μια ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Ολοένα και χειρότερος δημιουργικά ο Παναθηναϊκός, μηδενική η επιρροή του Μπενίτεθ»

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης - Μιλά σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Γκοντσάρεβα: «Ο Σαββίδης άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα πλάνα μας…»

Σταματέλος: «Άλλο ματς με Λεβερκούζεν, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί και από ομάδες που παίζουν ανοιχτά»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει VARισιο πέναλτι στον Γιόβιτς - Ο διαιτητής ήταν σωστός στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Η έλλειψη ορθολογικού πλάνου από Μπενίτεθ και οι πολλές απουσίες οδηγούν σε αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού»