Ώρα μηδέν για την κυβέρνηση, καθώς δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να καταψηφίσουν τόσο το τέλος στα ακίνητα, όσο και τα νέα μέτρα στο σύνολό τους, όταν έρθουν στη Βουλή, ενώ ακόμη και υπουργοί ζητούν συγκυβέρνηση ή εκλογές!

Για τις προθέσεις τους ενημερώθηκε αμέσως ο Πρωθυπουργός, που άρχισε συναντήσεις με τους βουλευτές, ενώ αναβλήθηκε για την Τρίτη η ψηφοφορία για το τέλος ακινήτων, που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Πέμπτη.
Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει ήδη λόγο για προσπάθεια ανατροπής του Γ.Παπανδρέου από συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ σύμφωνα με τη Real News, το γραφείο του Πρωθυπουργού έχει ήδη ενημερωθεί για περίπου 30 βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το χαράτσι. Εκτιμά όμως, ότι κάτω από τις πιέσεις, οι «ύποπτοι» για καταψήφιση, έως την Τρίτη, δεν θα ξεπερνούν τους επτά.

ΠΗΓΗ: newbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 32χρονου αναρχικού στην Ελευσίνα

ΗΠΑ: Ο Isaias ενισχύεται σε κυκλώνα, τον πρώτο της φετινής περιόδου στον Ατλαντικό

Μαρικάρμεν Αμπασκάλ: Ισπανοί αποχαιρετούν τη «γιαγιά μιας ολόκληρης χώρας»

Προσωρινά εκτός λειτουργίας το 100 της Άμεσης Δράσης και το 199 της Πυροσβεστικής

Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στα παλιά Σφαγεία της Καλαμπάκας – Εξετάζεται αν ανήκει σε άνδρα που αγνοείται από το 2018

Παρέμβαση Κρεμλίνου: «Ψεύδη και παραπληροφόρηση τα περί δεύτερου κρούσματος πανώλης στη Σιβηρία»

Δικαστική νίκη των κατοίκων της Κυψέλης: Θα λάβουν στοιχεία για τις ζημιές από το Μετρό

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για online συνταγές φαρμακευτικής κάνναβης με 8 ευρώ

5 συλλήψεις για ζωοκλοπές στο Λασίθι - Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση

Αθώοι κατά πλειοψηφία οι δύο ψαράδες για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη