Ώρα μηδέν για την κυβέρνηση, καθώς δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να καταψηφίσουν τόσο το τέλος στα ακίνητα, όσο και τα νέα μέτρα στο σύνολό τους, όταν έρθουν στη Βουλή, ενώ ακόμη και υπουργοί ζητούν συγκυβέρνηση ή εκλογές!

Για τις προθέσεις τους ενημερώθηκε αμέσως ο Πρωθυπουργός, που άρχισε συναντήσεις με τους βουλευτές, ενώ αναβλήθηκε για την Τρίτη η ψηφοφορία για το τέλος ακινήτων, που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Πέμπτη.
Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει ήδη λόγο για προσπάθεια ανατροπής του Γ.Παπανδρέου από συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ σύμφωνα με τη Real News, το γραφείο του Πρωθυπουργού έχει ήδη ενημερωθεί για περίπου 30 βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το χαράτσι. Εκτιμά όμως, ότι κάτω από τις πιέσεις, οι «ύποπτοι» για καταψήφιση, έως την Τρίτη, δεν θα ξεπερνούν τους επτά.

ΠΗΓΗ: newbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 6 ατόμων για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο

Φωτιά στην περιοχή Χράνοι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία - Κινητοποιήθηκαν 6 εναέρια

Αρκετοί τραυματίες από επίθεση με σπαθί σε σχολείο της Σουηδίας - Πυροβολήθηκε ο δράστης

Ξεκίνησε η μεταφορά των συντριμμιών του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Ψάθα

Κλιμακώνει η Άγκυρα: Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου

Κύπρος: Άφησε μόνη την 11χρονη κόρη του και πήγε στην Αλβανία για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα

Το Ιράν προειδοποιεί εκ νέου: «Συντριπτική» απάντηση σε οποιαδήποτε νέα απειλή

Αντώνης Πανούτσος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με ιό του Δυτικού Νείλου

Αισθητός στην Τεχεράνη ο αποκλεισμός των ΗΠΑ – Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαίου προς Κίνα

Πέντε αγνοούμενοι και οκτώ τραυματίες σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κτίριο κατοικιών στην Ελβετία