Την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της Στουρμ Γκρατς για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ για το Europa League (20:00). Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δεν επέτρεψε στην ομάδα της Αυστρίας να αναχωρήσει την Τετάρτη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο Φράνκο Φόντα θα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Κρίστιαν Γκρατσάι, Ρόμαν Κίναστ και Ματίας Κοχ, όπως επίσης και ο γιος του, Σάντρο Φόντα, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη. Αντίθετα, στην αποστολή αναμένεται να βρίσκονται οι Γιούργκεν Ζόιμελ, Μίλαν Ντούντιτς και Φέρντιναντ Φέλντχοφερ, που προπονούνται κανονικά από την Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Διαθέσιμος για λίγα λεπτά ο Κωνσταντέλιας - Βασικός ο Πέλκας»

Δεσύλλας: «Πιθανότατα με τριάδα στην άμυνα κόντρα σε Φερεντσβάρος-Εξελίξεις με Κραλ και άλλους»

Φορνάλς: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος, αλλά τον έχουμε διαβάσει καλά»

Μπενίτεθ: «Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με σκληρή δουλειά»

Πελίστρι: «Έχουμε συναίσθηση της κατάστασης, να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»

Πελεγκρίνι: «Προβλέπω δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε να πάμε στους 17 πόντους»

Προπονήθηκε κανονικά ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ

Ρόμπι Κιν: «Δύσκολη μάχη με τον Παναθηναϊκό - Θα μας λείψουν τα γκολ του Βάργκα»

Μεντιλίμπαρ: «Φαβορί η Μπέτις με ΠΑΟΚ-Στην Τούμπα είναι εχθρικοί με εμάς, πιστεύουν ότι ευνοούνται οι ομάδες της Αθήνας»

Έμεινε στην Ισπανία ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις - Διαπραγματεύεται την πώληση του Μπακαμπού

TAGS: A.E.K.