Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή αμυντικού Κριστόφ Μέτσελντερ, έχει δείξει η Βέρντερ Βρέμης κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Κλάους Άλοφς.

Ο 26χρονος αμυντικός, που είναι βασικό στέλεχος της «Νασιονάλμανσαφτ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αφού τελειώνει το συμβόλαιο του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά ακόμα ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει πού θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του και έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Πάντως ο γενικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης Κλάους Άλοφς σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας να εντάξει τον 26χρονο παίκτη στον δυναμικό της λέγοντας σχετικά: «Ο Μέτσελντερ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ενδιαφερόμαστε να τον εντάξουμε στην ομάδα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ψάχνουμε και άλλους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση, αφού ο ίδιος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να έρθει στην ομάδα μας».

Επιμέλεια: Σπύρος Ευδοξιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube