Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα (έχει δημιουργηθεί φλεγμονή). Ο Κροάτης επιθετικός του Άρη δεν είχε ταξιδέψει στη Λάρισα για το φιλικό με την τοπική ομάδα, ενώ δεν προπονήθηκε χθες και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Ο 28χρονος παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» παρουσιάζεται αισιόδοξο πως θα είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα με την SKODA Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του, αφού υπάρχει πρόβλημα στην ανεύρεση λύσεων για την επίθεση (σ.σ.: ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος και ο Ιάκομπ ανέτοιμος).

Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει μία προπόνηση, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 στο Κλ. Βικελίδης κεκλεισμένων των θυρών. Στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του συλλόγου η πρώτη ομάδα νίκησε 5-0, με τον Ιάκομπ (λόγω ίωσης δεν έπαιξε στα φιλικά) και τον Πορτίγια (επέστρεψε ύστερα από έναν μήνα) να βρίσκουν δίχτυα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!

TAGS: Άρης