Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ, σύμφωνα με τον Ρότζερ Γκριμάου.

Ο φόργουορντ της Μπιλμπάο τόνισε πως η ομάδα του είναι διατεθειμένη να αλλάξει την «παράδοση» που θέλει τις Μπαρτσελόνα και Κάχα Λαμποράλ να «μονοπωλούν» τον τίτλο.

«Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν και είναι σημαντικός. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη. Πρέπει να νικήσουμε για το πρεστίζ», δήλωσε αρχικά ο Γκριμάου.

Τα τελευταία χρόνια, καμία ομάδα που φιλοξενεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση, δεν έχει καταφέρει να την κατακτήσει: «Ναι, κανείς δεν έχει πάρει τον τίτλο τα τελευταία επτά χρόνια. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια ο τίτλος καταλήγει είτε στην Μπαρτσελόνα είτε στην Κάχα Λαμποράλ (ή όταν λεγόταν Ταού Κεράμικα). Ελπίζουμε να αλλάξουμε αυτήν την παράδοση».

Τέλος, εάν υπάρχει κάποιο φαβορί: «Όλες οι ομάδες είναι καλές, θα δούμε σε τι φόρμα είναι η κάθε μία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube