…κόσμος -που πήγε σήμερα (1/10) στην προπόνηση.

Νεοαποκτηθέντες Σκέμπρι και Ρόκας -που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Κβιρκβέλια και Σάμαρης -που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ριέρα -που εξέτισε την ποινή του.

Τάκης Λεμονής -που έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Και… Πανιώνιος, για να υποδεχθεί την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη!

Με την προπόνηση που έγινε στην έδρα των «κυανέρυθρων» σήμερα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι με την Ένωση (αύριο, 2/10, στις 18:15).

Ο Λεμονής δεν αντιμετωπίζει -ουσιαστικά, για πρώτη φορά- κανένα πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους»!

Στην αποστολή που ανακοίνωσε, μάλιστα, συμπεριέλαβε, τόσο τον Ντάτο Κβιρκβέλια, όσο και τον Ανδρέα Σάμαρη, που συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά και στο οικογενειακό δίτερμα, χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση.

Στην αποστολή, επίσης, είναι και οι νεοαποκτηθέντες, Στάθης Ρόκας, Αντρέ Σκέμπρι, καθώς η ΠΑΕ έχει στην κατοχή της τα δελτία τους που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Ο Στάθης Ρόκας, μάλιστα, διάλεξε για τη φανέλα του το νούμερο "84" και ο Αντρέ Σκέμπρι το "40". Ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος είναι εκτός αποστολής, θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο με το νούμερο "5" στη φανέλα του, ενώ ο Δημήτρης Δρόσος, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του μετά την εγχείρηση στο γόνατο, θα παίζει με το νούμερο "7".

Αξίζει να σημειωθεί πως, στην προπόνηση βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας, καθώς και οι οργανωμένοι, "ΠΑΝΘΗΡΕΣ", που με συνθήματα προσπάθησαν να τονώσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενόψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κουμορτζί, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κούτσι, Σκέμπρι, Κολοβός, Μπούζας.

Όσο για την ενδεκάδα, λογικά δεν μας επιφυλάσσει… εκπλήξεις ο 51χρονος κόουτς.

Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Ελευθερόπουλος, στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς και Κβιρκβέλια, στη μεσαία γραμμή οι Όμο, Κουμορτζί και Σάμαρης, δεξιά, σε ρόλο χαφ-εξτρέμ, ο Γουνδουλάκης, αριστερά ο Εστογιανόφ και στην κορυφή ο Κούτσι, αν και δεν αποκλείεται εκεί να δούμε τον Ριέρα, που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube