Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τη Σούπερ Λίγκα, που έστω και την τελευταία στιγμή, συνειδητοποίησε ότι λόγω των εκκρεμοδικιών στις πειθαρχικές επιτροπές και στο διαιτητικό δικαστήριο, δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Μοιραία, η συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού μετατίθεται για την επόμενη Τρίτη.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι αντικαταστάτες είναι ο Λεβαδειακός με τη Δόξα Δράμας που αναμένουν αποφάσεις από την πειθαρχική επιτροπή της Football League για την υπόθεση των στημένων αγώνων και η Λάρισα με τον Πανσερραϊκό των οποίων η προσφυγή εκδικάζεται αύριο Τρίτη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω πολυάριθμων εκκρεμών υποθέσεων ενώπιον των Δικαιοδοτικών Επιτροπών της Football League και της Ε.Π.Ο., η Super League δεν δύναται να λάβει οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με εγγραφή νέων Μελών στον Συνεταιρισμό.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Super League που είχε ορισθεί για την Τρίτη 04/10/2011 μετατίθεται για την Τρίτη 11/10/2011
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube