Καιρός για απεργίες! Ηλιοφάνεια προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα πρόσκαιρης μπόρας στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέχρι τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο Λεκανοπέδιο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάνουν μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη συμπρωτεύουσα και μόνο τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube