Ο Άρης κατέβαλε την Τετάρτη στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Θεσσαλονίκης όλους του προβλεπόμενους φόρους και πλέον δεν έχει καμία φορολογική εκκρεμότητα.

Πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, Νικολάου Πετράκη, παρουσιάστηκαν ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης μαζί με τον φοροτεχνικό της εταιρείας, Χρήστο Χανό, ώστε να πραγματοποιήσουν την διοικητική επίλυση-συμβιβασμό των φύλλων ελέγχου και των καταλογιστικών πράξεων όπως αυτές είχαν κοινοποιηθεί στην ΚΑΕ Άρης στις 20/06/2011.

Παράλληλα επήλθε και η περαίωση των ανεξέλεγκτων φορολογικών χρήσεων της εταιρείας έως και τις 30/06/2009 όπως ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Άρης να μην έχει την παραμικρή φορολογική εκκρεμότητα προς την Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Αθανάσιο Τζεβελέκη, για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών του τόσο προς την ΚΑΕ Άρης όσο και προς τον κόσμο της ομάδας, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμη Παπαϊωάννου, Σπύρο Πουλιτσίδη, Αλέξη Αντωνιάδη και Καραμπέτ Τουρσουτζιάν, για τη συνδρομή τους στη προσπάθεια του κ. Τζεβελέκη και τους Σπύρο Χριστοφορίδη και Χρήστο Χανό για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα της Θύρας 13 για «ντόπες» στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το Game 3!

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»