Στην απόκτηση του Στέφαν Κέλι προχώρησε η Μπέρμιγχαμ. Ο Ιρλανδός διεθνής αμυντικός θα φοράει τη φανέλα των «μπλε» για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, το ποσό που θα αποκομίσει η προηγούμενη ομάδα του παίκτη, Τότεναμ, δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ θα βάλει στα ταμεία της από 750 χιλιάδες έως 1,25 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Ο 22χρονος παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Το «φλερτ» με τον ποδοσφαιριστή είχε αρχίσει από τις αρχές του χρόνου και θα είναι στην ουσία ο αντικαταστάτης του Μάριο Μέλχιοτ, στην προσπάθεια του συλλόγου για επάνοδο στην Πρέμιερσιπ.

«Ήμουν στην Τότεναμ από τα 16 μου, έπαιξα στην ομάδα 40 αγώνες, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Είχε έρθει η ώρα μου να φύγω και έχω τώρα μια τεράστια ευκαιρία να παίξω καλά. Είναι πολύ δύσκολο να αφήνεις μια ομάδα όπου ήσουν για πολύ καιρό και όλοι σου οι φίλοι βρίσκονται εκεί. Αλλά πρέπει να κάνεις το καλύτερο για σένα. Όλοι γνωρίζουν πως θέλουμε να γυρίσουμε στην Πρέμιερσιπ και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω ώστε να τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέλι.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»