Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Αναντολού Εφές γνώρισε ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά με σκορ 67-62.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν χωρίς τον Πέρο Άντιτς, αν και ήταν καλύτεροι σε σχέση με τον «άτυπο» τελικό του «Two Nations Cup», δεν τα κατάφεραν, φεύγοντας και πάλι από το παρκέ με το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Κάιλ Χάινς και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους «ερυθρόλευκους».

Ενοχλήσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Λούκας.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν για προπονητικούς λόγους και πέμπτο δεκάλεπτο στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι αναπληρωματικοί και όσοι δεν αγωνίστηκαν στα πρώτα σαράντα λεπτά (Μάντζαρης, Γλυνιαδάκης από Ολυμπιακό). Στο έξτρα δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός επικράτησε 23-20 με κορυφαίο τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση ήταν καλό, όπου προηγούταν με 6-15, αλλά η Εφές ισορρόπησε το παιχνίδι και μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν ντέρμπι (54-50). Τέσσερα λεπτά, στη συνέχεια, ανέβασαν τη διαφορά στους 13 (64-51), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρασύρθηκαν και παίζοντας εξαιρετική άμυνα κράτησαν τους Τούρκους χωρίς πόντο για επτά λεπτά (64-62). Το τελικό 67-62 διαμόρφωσε με τρίποντο ο Βούγιασιτς.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς τελείωσαν την αναμέτρηση με 20 λάθη έναντι 13 της Εφές, ενώ –επίσης- δεν είχαν καλά ποσοστά από τα 6,75μ. Ο Κεϊλίν Λούκας δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο γιατί ένιωσε μικροενοχλήσεις στη φτέρνα του δεξιού του ποδιού.

Τέλος, οι δυο ομάδες έπαιξαν και πέμπτο δεκάλεπτο στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι αναπληρωματικοί και όσοι δεν αγωνίστηκαν στα πρώτα σαράντα λεπτά (Μάντζαρης, Γλυνιαδάκης από Ολυμπιακό). Στο έξτρα δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός επικράτησε 20-23 με κορυφαίο τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.


Δεκάλεπτα: 18-19, 38-34, 57-50, 67-62

Εφές (Σαρίτσα): Μπαλμπάι 2, Τουντσερί 2, Ιλιέφσκι, Βούγιασιτς 16(2), Κίνσεϊ 3, Σαβάνοβιτς 2, Ακιόλ, Γκιουλέρ 9, Σιρίν, Μπατίστα 18, Ιλιασόβα 7(1), Κούγκο 8

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 15(5ρ.), Λούκας 5(1), Σπανούλης 4, Χάουαρντ, Κέσελι 2(0/7 3π. – 4ρ. – 3ασ.), Παπαδόπουλος 8, Γκετσεβίτσιους 12(2/7), Πρίντεζης 8(6ρ. – 3ασ.), Παπανικολάου 3(1), Σλούκας 3(1), Κατσίβελης 2

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό οι Αγγελόπουλοι - Ατομικό ο Ντόρσεϊ