Έναν ακόμη μήνα θα παραμείνει εκτός δράσης ο Αλαν Σίρερ. Την παραπάνω είδηση δημοσιεύει η «Daily Mail» επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο ιατρικό επιτελείο των «ανθρακωρύχων». Ο 34χρονος επιθετικός έχει τεθεί εκτός δράσης εδώ και επτά εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς, και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημά του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βοηθήσει το συγκρότημα του Γκρέιαμ Σούνες.

«Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω» τόνισε ο έμπειρος στράικερ με δηλώσεις του στην Daily Mail και συμπλήρωσε: «Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός από το να κλωτσάω τη μπάλα, πράγμα που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μου».

Ο Σίρερ μετρά 13 συμμετοχές στην Premiership φέτος, ενώ όπως έχει προαναγγείλει το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση έχοντας αποφασίσει ήδη να ακολουθήσει καριέρα τηλεσχολιαστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!