Την αλλαγή ώρας στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας (Σάββατο 16:30) ανακοίνωσε η SKODA Ξάνθη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχει αποκτήσει, ενόψει της αναμέτρησης της έκτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης οι παίκτες της Ξάνθης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και ενδυνάμωσης, δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό μεταξύ των ομάδων που χώρισε ο προπονητής.

Στα θετικά νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το γεγονός πως προπονήθηκαν οι Σπύρος Βάλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Κώστας Φλίσκας και Μιχάλ Στάσιακ, έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Απόντες ήταν οι Γιούρι Λοντίγκιν και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, οι όποιοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το φιλικό με τη Δόξα Δράμας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Η σημασία του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Όποιος πάει πρώτος στα playoffs παίρνει και το πρωτάθλημα»

Καλά νέα με Ίνγκασον και Ρενάτο στον Παναθηναϊκό!

Αθανασίου: «Θα πάει με αλλαγές στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός»

Οριστικά στις 24 Μαρτίου η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts της Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καλές πιθανότητες να προλάβει ο Μεϊτέ - Ο Τρινκέρι μπορεί να φέρει όραμα»

Σταματέλος: «Ο Ποντένσε είτε προπονείται και μπαίνει αποστολή είτε… - Να μην βρεθεί πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός»

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι, ο Κοϊτά, τα διλήμματα του Νίκολιτς και ο... Σαχαμπό - Τι βλέπω στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Mε νίκη στη Λιβαδειά εξασφαλίζει και ηρεμία εκτός από την 4άδα ο Παναθηναϊκός - ''Δίψα'' κόσμου για Μπέτις»

Γρηγορίου: «Μονόδρομος να μπούμε στο 5-8, δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή»

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Γκονθάλεθ - Χωρίς Θεοδοσουλάκη με Ολυμπιακό

TAGS: Ξάνθη