Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του Ηλυσιακού με σκορ 77-59, παίρνοντας παράλληλα μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Κύπελλο.

Οι «κυανέρυθροι» επέβαλλαν απο το ξεκίνημα του ρυθμό τους, όπου ενδεικτικό ήταν το +20 (44-24) στο τέλος του πρώτου ημίχρονου.

Κορυφαίοι για την ομάδα της Νέας Σμύρνης οι Γιάνκοβιτς και Νάτζφεϊ με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε για τον Πανιώνιο ο Μάλενς ενώ από τον Ηλυσιακό απουσίασαν οι Χατζής, Χολ και Γαλιώτος.

Τα δεκάλεπτα: 18-8, 44-24, 58-44, 77-59

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Γιάνκοβιτς 19, Αθανασούλας 14, Νάντζφεϊ 16, Σαρικόπουλος 11, Ντίμπλερ 5, Μπατής 6, Κις 3, Ξανθόπουλος 3.

Από την πλευρά του Ηλυσιακού δεν κρατήθηκαν πόντοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για δύο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μύκονο ο Ιατρίδης

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»