Αίτηση προς τον ΕΣΑΚΕ για τη χορήγηση κλειδαρίθμου στην κλήρωση του πρωταθλήματος (7/10) απέστειλε ο Πανελλήνιος.

«Φρονούμε ότι η συμμετοχή μας στην κλήρωση, τη στιγμή που έχουμε υποβάλλει τον πληρέστερο φάκελο ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι επιβεβλημένη», ανέφερε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με σχετικό αίτημα της προς τον ΕΣΑΚΕ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ ΚΑΕ ζητά από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την χορήγηση κλειδάριθμου συμμετοχής για την διαδικασία της σημερινής κλήρωσης.

Αναλυτικά το σχετικό αίτημα που εστάλη σήμερα το πρωί στον ΕΣΑΚΕ:

Κύριοι,

Την σημερινή 07.10.2011 κλήρωση του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ περιόδου 2011-2012, αιτούμαστε και παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε κλειδάριθμο συμμετοχής και μετάσχουμε στη διαδικασία της κλήρωσης, ενόψει του γεγονότος ότι η διαδικασία της χορήγησης άδειας συμμετοχής εκκρεμεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων (δικαστήρια κλπ) μετά την χθεσινή απόρριψη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Φρονούμε ότι η συμμετοχή μας στην κλήρωση, τη στιγμή που έχουμε υποβάλλει τον πληρέστερο φάκελο ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι επιβεβλημένη.

Με τιμή

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ ΚΑΕ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ