Δεν καταλαβαίνει από πρωταθλητές και πρωταθλήματα ο Φελίπε Μάσα, αφού ο Βραζιλιάνος έχει τα θέματά του με τον Λιούις Χάμιλτον. Σε βεντέτα εξελίσσεται η μεταξύ τους κόντρα, την οποία προσπαθούν να λύσουν σαν τα… κοκόρια εντός πίστας.

Μάλιστα, ύστερα από το ιαπωνικό γκραν πρι και την επαφή που είχαν για ακόμη μία φορά ο Βραζιλιάνος μεταμορφώθηκε σε αφηνιασμένο ταύρο.

«Δεν με νοιάζει τι λέει, για το μόνο που ενδιαφέρομαι είναι για το τι κάνει. Πήγαινε τόσο αργά στην 130R και έμενε στην δεξιά πλευρά της πίστας. Εγώ ήμουν πολύ πιο γρήγορος έτσι πήγα από την αριστερή πλευρά, φρέναρα και έμεινα στη γραμμή μου. Όμως, κινήθηκε (σ.σ ο Χάμιλτον) και είχε επαφή με το μονοθέσιο μου», ανέφερε ο Μάσα, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά το πρόβλημα στις κατατακτήριες στη Σιγκαπούρη και μετά από όσα έκανε εδώ στις κατατακτήριες του Σαββάτου, αλλά και πολλές άλλες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα η FIA χρειάζεται να το ερευνήσει αυτό, είναι η μόνη που μπορεί να το κάνει. Δεν μαθαίνει με τίποτα», πρόσθεσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!