Ικανοποιημένος από την παρουσία του Κολοσσού στο τουρνουά του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο, έμεινε ο Βασίλης Φραγκιάς.
Αυτό που κρατά περισσότερο ο προπονητής των Ροδιτών είναι η διάθεση που είδε από την πλευρά των παικτών του, ενώ η ΚΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη φιλοξενία τους διοργανωτές.
«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ήταν τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια και η ομάδα ήταν σαφέστατα κουρασμένη από την προετοιμασία. Είδαμε τα συν και τα πλην της ομάδας και το σίγουρο είναι ότι υπήρχε διάθεσή απ’ όλους. Το θετικό είναι ότι και τα νέα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί και όσο δουλεύουμε θα γινόμαστε καλύτεροι. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και θα περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να γεμίσει το Βενετόκλειο», δήλωσε ο προπονητής των Ροδιτών, Βασίλης Φραγκιάς.
Ο Κολοσσός εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Κεραυνό Στροβόλου για τη φιλοξενία στο τουρνουά της Κύπρου.
Αναλυτικά:
«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον Κεραυνό Στροβόλου για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα μας, κατά τη διάρκεια του τουρνουά που διεξήχθη από 7-9 Οκτωβρίου 2011 στην Κύπρο. Επίσης συγχαίρει τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του 25ου τουρνουά και τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο».