Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το Euro 2012.

Αντίπαλοι της θα είναι η Αγγλία στις 12 Νοεμβρίου στο «Γουέμπλεϊ», ενώ τρεις μέρες αργότερα η ομάδα του Ντελ Μπόσκε θα αγωνιστεί κόντρα στην Κόστα Ρίκα στο «Σαν Ζοσέ».

Στόχος των «φούριας ρόχας» είναι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στα γήπεδα της Ουκρανία και της Πολωνίας το ερχόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου η προετοιμασία της ομάδας πρέπει να είναι πολύ καλή.

Γι’ αυτό και επιλέχθηκε ένας δυνατός αντίπαλος, όπως η Αγγλία, που έχει ανάλογους στόχους με τους Ίβηρες.

Το έτερο φιλικό θα διεξαχθεί στην Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο των εγκαινίων του νεόδμητου σταδίου «Σαν Ζοσέ».

Κώστας Γιαννόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube