Οι GUNS N’ ROSES έβγαλαν ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν την μεγάλη καθυστέρηση στο διάσημο festival “Rock in Rio”, όπου εμφανίστηκαν στη σκηνή μετά από σχεδόν 2 ώρες εκνευρίζοντας τους θεατές. Με την ανακοίνωση απλά ρίχνουν το φταίξιμο στους διοργανωτές του festival και στο βροχερό καιρό.

Συγκεκριμένα οι SYSTEM OF THE DOWN έφυγαν από τη σκηνή στις 1:15 am, ενώ τα μηχανήματά τους στις 1:45 am. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των μηχανημάτων και των σκηνικών τους η ώρα είχε πάει 2:15 am. Επίσης υπήρχε μια ακόμη καθυστέρηση, γιατί λόγω του καιρού προκλήθηκε βλάβη στο μηχάνημα του ηχολήπτη και έπρεπε να αντικατασταθεί.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί καθυστερούν να βγουν στη σκηνή εκνευρίζοντας παράλληλα τους θαυμαστές τους. Το επανέλαβαν στο ίδιο festival το 2001, ενώ στο Reading festival το 2010 όπου εμφανίστηκαν στη σκηνή μετά από μια ώρα και προσπάθησαν να παίξουν μισή ώρα παραπάνω, δημιουργώντας παράλληλα πρόβλημα στα επόμενα συγκροτήματα, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κόψουν το ρεύμα για να αποχωρήσουν.

Πηγή: rockhard.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μπόνι Τάιλερ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!