Από την Παρασκευή (14/10) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Τα «μαγικά χαρτάκια» θα διατίθενται από τη Θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ η ΚΑΕ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, πως η ίδια μέρα θα είναι η τελευταία για τη διάθεση των καρτών διαρκείας από το κλειστό του ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ευρωλίγκα αρχίζει για τον Παναθηναϊκό με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (Πέμπτη 20/10, 21.45). Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες θέλουν από την πρεμιέρα να δουν ότι έχουν τη στήριξη του κόσμου και στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση διατίθενται από αύριο (14/10) από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι:

Παρασκευή 14/10: 10.30-18.30
Σάββατο 15/10: 11.00-17.00
Κυριακή 16/10: 11.00-15.00
Δευτέρα 17/10-Τετάρτη 19/10: 10.30-18.30

*Για την ημέρα του αγώνα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία μέρα… διαρκείας στο ΟΑΚΑ

Αύριο (Παρασκευή 14/10) είναι η τελευταία μέρα διάθεσης καρτών διαρκείας από το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Η θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι στο εξής το μοναδικό σημείο διάθεσης καρτών διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2011-12
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ηρωική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στους τελικούς - Κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή»

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»

«Το ‘κανα να φαίνεται εύκολο μάλλον»: Πόσταρε Μπαρτζώκα με ΛΕΞ για… καλημέρα ο Ολυμπιακός!

Σύζυγος Γκραντ: «Προσπάθησαν να με προειδοποιήσουν πόσο διεφθαρμένος και βρόμικος οργανισμός είναι ο Ολυμπιακός»

Η επόμενη μέρα μιας μαγικής σεζόν για τον Ολυμπιακό: ΣΕΦ, «βόμβες» και ανανεώσεις

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, ετοιμάζουν υποδοχή οι οπαδοί του Άρη!

Παναθηναϊκός, η επόμενη μέρα: Πρώτα προπονητής και μετά όλα τα άλλα

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM