Στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την προσεχή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή, τέθηκε ο Μηνάς Πίτσος που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ετοιμοπόλεμοι και οι Σουμπίνιο, Λόπες.

Οι Κρητικοί δίνουν την Κυριακή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά τα νέα από την προπόνηση της Πέμπτης κάνουν τον Νίκο Αναστόπουλο να χαμογελάει.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε με ικανοποίηση τον αρχηγό της ομάδας Μηνά Πίτσο να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και να τίθεται στην διάθεση του για το προσεχές παιχνίδι όπως και οι Ζόρντι Λόπες και Σουμπίνιο που ανέβασαν ρυθμούς.

Η προετοιμασία των Κρητικών θα ολοκληρωθεί με τις προπονήσεις Παρασκευής και Σαββάτου προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του Μιχαηλίδη - Το ερωτηματικό για τη διαχείριση στο ''10''»

Τσακίρης: «Δεν αλλάζει τις σταθερές του ο Νίκολιτς - Το μοναδικό ερωτηματικό για την 11άδα της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Προβληματισμός για την καταπόνηση του Φρόιλερ ενόψει ντέρμπι» - Τι συμβαίνει με τους άλλους διεθνείς

Επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια ο Σεντένο: «Παραμένω ΑΕΚτζής, όνειρο που βρίσκομαι εδώ» - Τι είπε για το γκολ με τη Ρεάλ

Αθανασίου: «Χωρίς λογική & επιχειρήματα τα περί αθέμιτου ανταγωνισμού του Παναθηναϊκού- Φαβορί ο Ταμπορδα για 11άδα»

Άρης: Δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον Βόλο ο Γιαννιώτας

Τσανάκας: «Ιδανικά ο Ιμανόλ θα έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο στο ντέρμπι»

Τσορμπατζόγλου: «Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις Μιχαηλίδη και Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Το πλάνο είναι Στρακόσα και Ρότα να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη»

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον χρόνο απουσίας του Λιβάι Γκαρσία

TAGS: ΟΦΗ