Στον Φωκικό με τη μορφή δανεισμού θα αγωνίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν οι Γιώργος Νικόλτσης και Δημήτρης Φροξυλιάς, τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» συμφώνησε με την ομάδα της Άμφισσας για την παραχώρηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην ομάδα που προπονεί ο Μιχάλης Κασάπης με σκοπό να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους στο πρωτάθλημα της Football League και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Φωκικό για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Νικόλτση και Δημήτρη Φροξυλιά ως δανεικών έως τις 30/6/2012».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.