Καταλήψεις δικαστηρίων από τη Δευτέρα το πρωί, μιλώντας για αντάρτικο, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Χρήστος Λυμπεροπουλος από το βήμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων που διεξήχθη με αφορμή τις επικείμενες μειώσεις στις αποδοχές τους.

Ο κ. Λυμπεροπουλος χαρακτήρισε εξαθλιωμένη την κατάσταση για τους συναδέλφους του, είπε ότι πανελλαδικά υπάρχουν σοβαρά κενά οργανικών θέσεων και δήλωσε αντίθετος στην επέκταση ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων.

«Δεν δεχόμαστε να δουλεύουμε περισσότερο και να πληρωνόμαστε λιγότερο», είπε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στο κατάμεστο από δικαστές και εισαγγελείς ακροατήριο πρόσθεσε ότι «αυτά που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς λόγω του συντάγματος θα τα κάνουμε εμείς. Μπαίνουμε στην επανάσταση. Δεν θα παίρνουμε δικογραφίες σπίτι μας. Είμαστε σε κοινωνικό πόλεμο και ελάτε αν θέλετε να μας συλλάβετε. Για εμάς τίθεται ζήτημα επιβίωσης και δεν θα φοβηθούμε τις διώξεις». Η τοποθέτησή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τους δικαστές.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Κορινθία: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σπίτι - Νεκροί δύο νεαροί

Θάνατος 31χρονου από ξυλοδαρμό στην Πάτρα: Παραδόθηκε ένας 26χρονος

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Σοκ στην Κρήτη: Γονείς κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα παιδιά τους - Η καταγγελία έγινε από συγγενή

Διαβατήρια: Ψηφιοποίηση διαδικασίας συλλογής δικαιολογητικών

Flyover: Κλείνει για 2 ημέρες ο περιφερειακός για την κατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος

Διοικητής Αρχής Κυβερνοασφάλειας για το black out στο FIR Αθηνών: «Δεν υπήρξε καμία παρεμβολή»

Μπαράζ αποκλεισμών από τα αγροτικά μπλόκα - Κλείνουν Αθηνών - Λαμίας, Τέμπη, Ιόνια Οδό και τελωνεία

Ανεμοστρόβιλος στο Καλπάκι Ιωαννίνων «σήκωσε» ολόκληρη πτηνοτροφική μονάδα - Φόβοι για πλημμύρες στην Ήπειρο

Βουλή: Aπόσυρση του νομοσχεδίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις ζητά η αντιπολίτευση